Måste allt vara så komplicerat? - Den 2010-05-28 Klockan 23:16:51

Jag förstår faktiskt inte varför allt ska vara så invecklat jämt. Jag är trött. 24 nätter kvar tills jag slutar. Inga mer tidningar. Inga fler nätter. Jag hoppas att allt vänder sen, det är en jobbig period nu, precis som det brukar vara innan semestern. Men det kommer ljusare tider.

Någonting givande - Den 2010-05-10 Klockan 23:11:56

Innan jag börjar vill jag tala om att Petra Mede Show kan vara det töntigaste jag sett i svensk TV. Med det sagt så kan jag berätta att det har varit sjukdomshelg här hemma. Vi har varit utslagna sedan i fredags, men om vi har lite tur har det nog vänt nu. Jag kom på mig själv med att sitta och stirra in i TV:n och hänga läpp, istället för att faktiskt göra någonting av tiden. Som att blogga vore så jäkla givande...

I morgon ska det tydligen bli sol, det skulle vara skönt om SMHI hade rätt den här gången. Men det händer ju inte så ofta. Det känns som det är dags att vända på spiralen nu. Vi lyckades, sjukdom till trots, ta oss ut på en långpromenad tidigare. Det vill jag fortsätta med. Käka lite nyttigare, ta oss ut och gå och strecha ordentligt efter jobbet. Helt enklet ta hand om min kropp de sista 44 arbetsnätterna jag har kvar på jobbet. Sen är jag fri.

Jag ska försöka peppa Ida också, hon är mycket duktigare på att hålla sig borta från skitmat och godsaker. När hon väl kommer igång iallafall. Vad säger du älskling?

1/3 av år 2010 - Den 2010-05-01 Klockan 16:57:42

Nu var det visst maj också. Fan så snabbt tiden går. Igår var det grillning och grejjer, det blev en lång dag.

Det ska bli skönt att vara ledig i natt, jag brukar inte vara ledig två nätter i rad så ofta.

Nu orkar jag inte skriva mer. Ska äta godis istället.