Gitarrporr - Den 2011-06-24 Klockan 16:25:49

Här är bilder på det färdigställda gitarrprojektet. Underst är en blid på den photoshop-prototyp jag klickade ihop någon gång i sep/okt-skiftet förra året.




Jag är riktigt nöjd med resultatet. Den låter mer eller mindre precis som jag hade tänkt mig och är lättspelad som satan. Om man jämför med den ursprungliga idén är det inte mycket som skiljer dem åt heller. Det är i praktiken bara färgen på mick-kåporna som är fel. Men det kan jag ju alltid byta fram över.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej! Din låt poppade helt oväntat upp i min mp3-spelare när jag åkte tåg idag. Jag hade glömt bort att jag hade lagt in den där en gång i tiden, och jag blev lite sentimental (Oväntat va? Sentimental är väl mitt välkända andranamn, är det inte?). Hursom, jag började tänka på er, på att vi ses snart (om ni vill såklart) och det gjorde mig så glad. Tänkte att du ville veta vad din musikaliska skapelse hade åstadkommit idag. Inte för att ditt ego egentligen behöver någon större boost, höhö. Men ändå. :) HEJ svammelkommentar! Jaja. Dö inte i en flygkrasch nu. Kram!

2011-06-30 @ 22:28:55
URL: http://regnsjuk.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback