Tidsfördriv - Den 2010-04-28 Klockan 14:34:34

Jag börjar tvivla på om jag kan blogga överhuvudtaget. Dagarna går så fort att det är svårt att hinna med att tänka. Sov på tok för länge idag med, jag är så jävla trött på att vara trött.

Nu kokar soppa på spisen. Om jag lyckas ta mig i kragen och göra något av den här dagen blir det nog en långpromenad efter soppan. Det skulle vara skönt.

På återseende.

En motreaktion på igår - Den 2010-04-12 Klockan 21:20:51

Känns onödigt att berätta att solen har tittat fram idag. Det har ni nog märkt ändå. Men en förbannat skön dag har det varit iaf. Det var det inte igår... det var mest en förbannat förbannad dag.

Skattebeskedet landade i brevlådan här om dagen och jag blev positivt överaskad. Mycket positvt överaskad. Dessutom känns det som att det börjar växa fram någon sorts duglig ekonomi i mitt liv. Tro mig, det är efterlängtat.

Jag klinkade lite gitarr nyss och konstaterade att det var på tok för länge sedan jag spelade in något nu, mitt huvud börjar bli fullt. Jag ska försöka hinna med lite sånt imorgon för snart ramlar Foppa in på en kopp kaffe. Då blir det ingen gitarr.


En stad som ligger tom, en känsla som är lättskrämd.
Jag börjar se dig som du är.



Jag är frälst - Den 2010-04-06 Klockan 22:46:17

Som rubriken lyder, jag är frälst. Hittade ett nytt band att lyssna sönder. Bandet heter Slut, och kommer från Ingolstadt i Tyskland. De har allt jag faller för (Om man bortser från det omåttligt töntiga bandnamnet).

Basen, rösten, skränet, dekadensen, den totala avsaknaden av durackord... jag gillar verkligen allt. Det händer inte så jävla ofta ska jag berätta, jag är konstig i min musiksmak.



Lyssna in någon av dessa på Spotify:

Slut – Time Is Not A Remedy
Slut – Teardrops
Slut – Easy To Love
Slut – If I Had A Heart

Imorgon är det prov som gäller... Vi får se hur det går, jag som knappt gjort ett prov i hela mitt liv.

Godnatt.

Söndagsmåndag - Den 2010-04-05 Klockan 14:56:44

Det är någon slags söndags/måndagsbastard idag. Trots att vädret har tagit några steg tillbaka känns det helt ok. Nu har vi iaf fått en försmak av den kommande våren. Tack för den.
Igår blev det senare än väntat, mycket senare än väntat. 3 minuter in i "An education" ringde Foppa, sen gjorde han oss sällskap tills småtimmarna började bli stora timmar. Dessutom dök en aspackad Amanda upp vid 01-tiden. En mycket trevlig kväll. Nu ska jag titta på film igen, på order från högre chef (läs: Ida). Vi hörs senare.

Då var det dags - Den 2010-04-04 Klockan 21:20:57

Det blev visst en ny blogg... Hokus pokus. Det var alldeles för längesen jag hade någonstans att skriva. Förvisso har min gamla blogg funnits kvar hela tiden, men efter otaliga försök att komma igång med bloggandet gav jag upp den någon gång i typ september.

Jag vet inte om jag är nöjd med designen riktigt än, men jag bryr mig inte så mycket om jag ska vara ärlig. Ville mest ha något enkelt och hårt, vilket jag tycker jag lyckades med. Vi får se om jag står ut med mitt jättestora ansikte i headern så länge dock.

Eftersom det inte än nån som känner till att jag skaffat ny blogg spelar det ingen roll om jag skriver, så jag tänker sluta nu. Nu blir det snart film. Om jag lyckas övertala Ida dvs. Men det blir nog inget större problem när jag berättar att jag hittade An Education på TPB, äntligen med svensk text.

Godnatt.