Prognoser - Den 2010-08-24 Klockan 01:47:22

Jag tänker inte skriva så mycket. Har faktiskt ingenting jag vill säga. Jag har nått jag vill visa däremot. Kolla in det här:


Jag ville bara retas lite...



Fast faktum är att jag skulle mörda för att få 15 grader och regn inatt.
Det vore underbart.

Ännu ingen hemlängtan - Den 2010-08-20 Klockan 01:37:23

Nu är luften sval, det är första gången sen jag lämnade landet lagom som regnet verkligen öst ner. Nu har det slutat regna, takfönstren är vidöppna och jag sitter uppe i mörkret med datorn. Jag befinner mig i slutskedet av mixningen av en låt. Håller på och mixar sångspår nu. Det är fan inte det lättaste. Men bra blir det.

Sen senast har jag gjort några nya upptäckter.

1. Grillad färsk tonfisk är sjukt gott.
2. När vi är hemma märks det inte att vi är utomlands.
3. När vi går utanför dörren märks det att vi är utomlands.
4. Kackerlackor är inte så äckliga, vanliga tvestjärtar är äckligare.
5. Jag saknar en spelningskamrat här, jag pratar med mig själv för mycket.
6. Min dator ger mig elchocker för att eluttagen här är ojordade.

Det var allt för nu. Imorgon är det en ny dag.

Plaça de la Revolució de Septembre de 1868 - Den 2010-08-10 Klockan 22:36:48

Min nya adress. Allt löste sig med boende idag, vi flyttar in på torsdag. Vi ska bo mitt i Gracía, vid ett torg med café, bar och glassbar. Det är en etta på 40 kvadrat med terass på 50 kvadrat. Det känns skitbra. Nu gäller det bara att fixa internet.

Så fort vi flyttat in är det dags att komma igång på riktigt med musikmakeriet. Jag har mycket på gång som vanligt, och nu när jag har hjälp med trummorna hemma från landet lagom låter det bättre än någonsin. Ni ska få se. Snart så.



En plats där ingen visste vem jag var - Den 2010-08-06 Klockan 19:56:23

Nu tror jag att det börjar sjuka in. Vi har vandrat gator planlöst i timmar idag. Ska man lära sig staden måste man ju börja någonstans. Promenerandet avslutades med en tur in till affären. Chips + Öl = Kvällsmat. Men inte för Ida. Hon ska vara så jäkla duktig och äta vattenmelon istället.

Nu ska jag packa upp instrumenten för att se hur de mår efter flyget igår. Jag har ju trots allt lovat mig själv att jag ska spela flera timmar om dagen här nere. Men man behöver ju inte börja direkt. Eller hur?

Snart bär det av - Den 2010-08-05 Klockan 01:14:25

Om ganska exakt 24 timmar är jag i Barcelona. Det känns främmande. För 4 månader sedan satt vi vid köksbordet när du sa "Nehepp, då sticker vi då. Till Barcelona.", eller något i den stilen. Tiden går fort. Nu känns det i alla fall som att det kan hända någonting. Att man kan komma loss från allt som håller en tillbaka här i hemstaden, i tryggheten. Jag har fått nog av trygghet.

Jag kommer antagligen sakna människorna omkring mig. De som betyder något. Men allt sånt finns kvar. Det är absolut ingenting att ta ställning till nu. Nu ska vi bara komma bort, hitta inspirationen att fullborda allt det där som skriker i bakhuvudet och njuta av det vackra i att inte veta hur framtiden ser ut. Jag tror den ser ljus ut.