sjuk-i-huvudet-stuga - Den 2010-09-29 Klockan 17:30:24

Vi har sjukstuga här hemma. Ida har hostat i flera dagar och jag tror jag har dragit på mig samma sjuka. Jag börjar känna mig riktigt hängig. Ovanpå detta så har jag hur mycket plugg som helst att ta tag i, det känns inte jättemotiverat direkt.

Jag står lite still med musiken. Eller inte still direkt, jag är bara i en sån där period när allt jag gör känns skitdåligt och jag vill börja om från början, vilket jag inte tänker göra. Det går nog över snart, jag ska göra ett försök om nån timme. Det blir någon sorts humörkaos i mig när jag försöker hitta tillbaka till en känsla jag hade när jag skrev en viss text. Måste liksom hitta det där som jag ville förmedla då för att slutgöra projektet.

För att helt byta samtalsämne (inte mycket till samtal det här, men ändå) så vill jag tipsa om en film. Den heter In search of a midnight kiss. Helt fantastisk rulle. Vi såg den igår kväll för andra gången och den var lika bra som den första. Se den! Den finns att tanka ner på tpb, men inte med svensk text. Mig veterligen är den inte släppt i Sverige så då måste det ju faktiskt t.o.m vara helt ok att ladda hem den. Men det kanske bara är jag som tycker så...

Adeu...


Det här är inget sånt - Den 2010-09-25 Klockan 01:45:32

Idag har det varit nån sorts helgdag. Vilket för oss mest har betytt att marknaden var stängd idag, så vi fick ingen fetaost, som vi ville. Men det gjorde inget. Vi har varit i parken större delen av dan och kvällen. Tagit det lungt och filosoferat. Lungnet är underbart.

Imorgon är vi inbjudna till invigningsfest på en bar här i närheten. Det ska bli skitkul att prata med lite människor. Alla som känner mig vet att jag har ett ganska stort behov av att prata. Blir ju inte så mycket sånt här nere trots allt.

Nu ska jag titta på film tror jag. Vi får se vad det blir för nått. Godnatt.


Regnhumör som hänger kvar - Den 2010-09-22 Klockan 20:32:18

Det har stått ganska still här de senaste dagarna. Till stor del kan det nog bero på de senaste dagarnas frekventa regnskurar. Jag har gått på halvfart och inte känt någon större lust att prestera något alls. Men det är skönt ibland det med. Jag ska försöka ta mig i kragen imorgon...

Jag upptäckte här om dagen att posten här i Barcelona har skickat tillbaks mina skor till Kina. Hade beställt converse på eBay, som vanligt, men den här gången blir det nog lite svårare att få tag på dem. Vi får se hur det går. Känns ju inte så där jätteroligt om två par converse bara försvinner. Det största problemet är nog att jag inte har ordförråd nog att skrika på postpersonalen.

Capitalism stole my virginity - Den 2010-09-20 Klockan 16:59:41

Jag är djupt besviken över valresultatet. Det är för mig helt ofattbart hur SD kan ha fler väljare än Vänstern. Sjukt. För att vara lite positiv visar valsiffrorna iaf lite hopp, den yngre generationen verkar ha hjärtat lite längre åt vänster.

Jag undrar hur lång tid det ska ta innan svenska folket kommer på att de kanske inte lever i världens bästa land bara för att majoriteten kan bo i villa, köra en bil som är max fem år gammal, ha en dator per familjemedlem i hushållet, ha en skitfräsch mobiltelefon per familjemedlem, ha fler än en TV-apparat (helst då minst 32-tums LCD), ha en x-box till den stora tv:n, handla kläder för ofantliga summor som knappt håller någon månad (varken kvalitetsmässigt eller trendmässigt), lägga ner så jävla mycket pengar på skräpmat att fetma blir en folksjukdom och köpa julklappar för i genomsnitt 2700 kr varje år.

Man kan vara hur lycklig som helst utan allt det där. Om inte lyckligare...

Årets första månader har gått för fort - Den 2010-09-18 Klockan 02:46:36



Nu har jag lagt ut min första låt tillhörande projektet Medijoker på nätet. Låten heter Legionär och är en liten smygtitt (kan man säga smyglyssning?) på vad som komma skall. Den är skriven i mars/april i år och är avsevärt mer avskalad än någonting jag skrivit tidigare... och senare. För den som är intresserad finns låten att lyssna på här, alternativt att ladda hem här. Alla mina låtar kommer att finnas tillgängliga på min profil på LastFM. Det kommer dyka upp låtar titt som tätt under hösten, om allt går vägen.

Nu sitter jag och mixar igen. Igår började jag spela in en låt som skrev för ca 5 år sedan. Jag lägger ljudpussel och bygger något som jag burit i mitt huvud mycket länge. Än så länge har mitt minne inte svikit mig, och jag hoppas att det inte börjar svalna nu.

Bona Nit...

Det går framåt - Den 2010-09-15 Klockan 11:38:17



Jag har tagit mig upp lite tidigare idag. Vi ska försöka vända tillbaka dygnet. Den här dagen ska jag ägna åt skolan. Måste lägga musiken lite åt sidan ett tag. Nu har jag åtminståne i praktiken färdigställt en låt, har en som nästan är klar (max två dagars jobb) och sen har jag ytterligare en som är på god väg. Denna måste skickas hem till sverige först bara, så min vapendragare Maxo kan lägga trummor. Tanken är att jag ska släppa en lite demo med dessa tre låtar, det är en början iaf. Jag har otaliga projekt på gång.

Nu blir det kaffe och fattiga riddare. Sen, som sagt, plugg...